REVISTA AGRIMEDIA
  • ACASA
  • ARTICOLE
  • ARHIVA REVISTA
  • SHOP
    • ABONAMENTE
    • REVISTE
    • PUBLICITATE
  • CONTACT
    • REDACTIA
    • CORPORATE

articole

Agritechnica 2015: noile caracteristici ale stivuitoarelor telescopice JCB

15/12/2015

0 Comments

 
Picture
Noi caracteristici ce îmbunătăţesc semnificativ stivuitoarele telescopice JCB dau în final un plus de performanţă şi uşurinţă în utilizare. Modelul 526-56 Agri Plus are acum standard o transmisie powershift în patru trepte, în timp ce unitatea hidrostatică 527-58 Agri este echipată cu transmisia Varispeed standard, ce permite operatorului să controleze de la sol viteza, separat de turaţiile motorului.
Ambele modele de stivuitoare sunt alimentate de motorul premiat JCB Ecomax de 4.4 litri, o versiune de 81 kW (109 CP) ce oferă o putere şi un cuplu mai mari pentru o performanţă extrem de productivă. Noile modele de utilaje includ îmbunătăţiri la sistemul hidraulic, un nou sistem de control Bucket şi un pachet Worklight LED pentru a ilumina împrejurimile maşinilor „atunci când se lucrează dimineaţa devreme şi seara tarziu“. Richard Fox-Marrs, managing director JCB Agricultură, a declarat: „Ca lider de piaţă a stivuitoarelor, suntem foarte concentraţi pentru identificarea fiecărei ocazii de a creşte productivitatea şi a reduce costurile pentru clienţii noştri, asigurând în acelaşi timp că operarea acestor maşini este o plăcere absolută“.

JCB 526-56 Agri Plus

Cel mai compact manipulator telescopic JCB 526-56 Agri Plus are 2,4 m în partea de sus a cabinei, cu lăţime de 2,2 m. Cu toate acestea, 526-56 Agri Plus are o capacitate de ridicare de 2.600 de kilograme la 5,6 metri, este perfect optimizat pentru locaţii în care dimensiunea şi manevrabilitate sunt esenţiale pentru buna desfăşurare a oricărei activităţi. Versiunea anterioară a avut o cutie de viteze manuală şi tracţiune integrală permanentă, dar acum noul model are o transmisie powershift în patru trepte şi, în cazul în care legislaţia permite, viteze de deplasare mai mari. Transmisia Powershift este foarte utilă pentru operator când acesta doreşte să selecteze cea mai bună viteză pentru diferite aplicaţii, în timp ce noul comutator montat tip joystick face mai simplă operaţiunea de transfer între înainte şi înapoi, în timp ce frânarea este realizată printr-un sistem îmbunătăţit de pedală cu „simţ“. Deconectarea tracţiunii integrale pentru călătoria în mod rutier reduce uzura pneurilor şi măreşte viteza. O alegere de 33 km/h sau 40 km/h înseamnă că JCB 526-56 Agri Plus scurtează timpul de a ajunge la şi de la exploataţia din fermă în locul dorit.

JCB 527-58 Agri Plus

Folosind o transmisie hidrostatică, 527-58 Agri Plus a permis inginerilor JCB să producă un utilaj ultracompact pentru dimensiunea sa. Modelul 527-58 este de doar 2,04 m peste anvelope şi 2 m în partea de sus a cabinei sale spaţioase. Prin urmare, acest utilaj poate intra cu uşurinţă în spaţii limitate şi are în plus o capacitate de ridicare de 2.700 kilograme la 5,8 m înălţime. Se poate utiliza productiv atât în interior, cât şi în exterior. La cea mai recentă versiune a fost detaliată cu rafinament transmisia hidrostatică cu două viteze, ce a îmbunătăţit manevrabilitatea, în timp ce controlul Varispeed poate fi folosit de către operator pentru a seta o viteză de deplasare care nu este dependentă de viteza motorului. Aceasta este o caracteristică foarte utilă pentru ataşamente care au nevoie de flux de ulei generos la un motor hidraulic - cum ar fi nisip, rumeguş şi dozator paie tocate -, deoarece permite proceduri la o viteză lentă, în concordanţă, pentru paturile joase de animale, în timp ce turaţiile motorului sunt actualizate pentru a oferi un flux de ulei necesar.

Noile caracteristici comune pentru JCB 526-56 Agri Plus şi JCB 527-58 Agri Plus

Noile caracteristici comune pentru JCB 526-56 Agri Plus şi JCB 527-58 Agri Plus includ un sistem hidraulic îmbunătăţit, de unde rezultă o experienţă confortabilă şi mai plăcută în utilizare. Timpul mai scurt de amortizare a cilindrului de retragere reprezintă un avantaj suplimentar pentru că minimizează scurgerile, în timp ce o manetă servo tip joystick oferă răspunsuri prompte în raport cu controlul intrărilor. Ambele caracteristici duc la un control total şi precis de încărcare, descărcare şi plasare.

Simona MUNTEANU
0 Comments

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.


    NEWSLETTER

Mă abonez

SERVICII

SHOP AGRIMEDIA
Blog Revista AGRIMEDIA
Newsletter AGRIMEDIA
Știri AgriKultura.ro

PARTENERI

Emisiunea tv EUROFERMA
AgriculturaRomaneasca.ro

CONTACT

Formular de contact
Redacția
Corporate
Revista AGRIMEDIA - Agricultură. Fermă. Fermieri. Apare lunar din 2007. Informează-te la nivel european !
Copyright ©  AGRI MEDIA INVEST s.r.l. Toate drepturile rezervate. AGRIMEDIA ® este o marcă înregistrată.
Revista AGRIMEDIA

Termeni Și Condiții
Politica de Confidențialitate
Politica de Cookie
  • ACASA
  • ARTICOLE
  • ARHIVA REVISTA
  • SHOP
    • ABONAMENTE
    • REVISTE
    • PUBLICITATE
  • CONTACT
    • REDACTIA
    • CORPORATE